BejelentésZene Kotta Dal Dalszöveg
A zene benned él

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Dianovics Lajos szerzői oldala - dianmusic

Köszöntök minden idelátogatót - idetévedőt és célzottan rákeresőt - egyaránt.A bejelentkező zene (úgy neveztem el, hogy a "A Föld hangjai"), itt hallgatható meg: Lejátszás

Nevem Dianovics Lajos.
Ezt az oldalt azzal a nem titkolt szándékkal hoztam létre, hogy a zene nyelvén kapcsolatot keressek azokkal, akikkel "egy hullámhosszon" vagyunk, azonos frekvencián rezgünk.

Civil foglalkozásomat feladva teret engedek régi álmom megvalósulásának: a zene töltheti be a munkára és szabadidőre szánt időmet. Dalaim egy részét régóta játszom gitáron, de új szerzeményeim is születnek. Eddig hobbi szinten zenéltem, de most elérkezett az ideje, hogy hangszerelve feldolgozzam a szerzeményeimet. Csak azok a dalok szerepelnek a honlapomon, melyeknek a szövege is elkészült. A dalszövegeket is magam írtam.

Célom, hogy az Artisjus által regisztrált dalaimat minél többen megismerjék. Az ISWC-kódokat (Internacional Standard Musical Work Code) a dalok menüpontjaiban adom meg.

Meg szeretném találni a dalok stílusához illő énekeseket, zenészeket vagy zenekart, akikkel együttműködve hangstúdiós felvétel készülhet. Arra törekszem, hogy egy-egy előadó egy vagy több dalt kiválasztva a soron következő lemezén bemutassa azokat.

Elsősorban olyan előadókra gondoltam, akik más zeneszerző szerzeményeit is szívesen előadják, illetve maguk nem szerzők.

Természetesen aktívan keresem az egyöttmőködésre kész előadóművészek kapcsolatát. Nem vagyok ismert, ezért nyitott vagyok többféle megoldásra. Ha valakire nem én találok rá, hanem fordítva történik, az már csak hab a tortán.

Jóindulatú tanácsokat, kritikákat szívesen elfogadok ha valaki rákattint erre a honlapra, és veszi a fáradtságot, hogy belehallgat a zenékbe. Véleményedet várom az Üzenőfalon, vegyél rész a Szavazásban (a "Saját dalaim" menüpont alatt bal oldalon), vagy küldd el a véleményedet a "Hozzászólások" menüpontban.

Ahogy elkészül egy új szerzemény, természetesen a honlapon azonnal közzé teszem.

Itt egy kattintással meghallgathatod mind a hat dalt mp3-ban: Lejátszás

Dianovics Lajos


A jövő nemzedék... Dominik fiam képei:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!